Wie we zijn
  Wat we doen
  Contact
  Links
dpConcepts
   
Algemeen:
  info@dpconcepts.nl
   
  Support:
  support@dpconcepts.nl

 

uw Visie als Uitgangspunt              

Conceptontwikkeling en Realisatie

Innovatie is meer dan enkel een goed idee. Bij het ontwikkelen van een concept staat uw visie en idee centraal en wordt een antwoord gezocht op vragen als:

         - Wat is de toegevoegde waarde;
         - op welke (toekomstige) klantbehoeften speelt het in;
         - hoe onderscheidt het idee zich in de markt;
         - wat is de haalbaarheid;
         - wat is het groeimodel;
         - welke stappen zijn er nodig tot realisatie;
         - wat is de marketing aanpak;
         - en, uiteraard, uw 'return on investment'.

Concepten zijn altijd onderhevig aan risico's. Visie is een belangrijk gegeven, een concreet stappenplan voor de uitvoer bepaalt echter het succes. Om die reden is een veel gebruikte kreet binnen dpConcepts dan ook: 'Think big, start small'.

Voor het toetsen van uw idee, kunt u gerust eens contact met ons opnemen.


Vormgeving als Visitekaartje            

Website Layout & Ontwerp

Voortkomend uit conceptontwikkeling en implementaties, hebben wij website ontwikkelingen in eigen beheer genomen. In samenwerking met lokale en internationale partners kunnen wij een breed scala bieden op het terrein van lay-out, ontwerp en database ontwikkelingen. Hierbij staat een hoge kwaliteit tegen relatief lage kosten voorop.

Naast maatwerk, afgestemd op een concept, bieden wij ook 'Web Design' diensten aan voor startende en kleine ondernemers. U kunt hierbij kiezen voor een pakket wat binnen uw budget past.

Wij verzorgen voor u hierbij het hele traject, bestaande uit het vergaren van uw wensen tot implementatie en hosting.

Herkenbaar en Bekend          

Banner & Logo Ontwerp

Promotie van uw product of dienst is een belangrijk onderdeel in het slagen van uw missie. Indien u adverteert op het Internet, kunt u met gebruik van banners de voordelen van hetgeen u te bieden heeft kort en doeltreffend duidelijk maken.

De herkenbaarheid van uw bedrijf hangt samen met uw logo. Het ontwerpen van een creatief logo baseren wij op basis van waar uw bedrijf voor staat.

In het ontwerpproces van banners en logo's geldt dat wij voortdurend het tussentijds resultaat met u afstemmen om zodoende volledig aan uw wensen tegemoet te komen.


Bereik uw Doelgroep          

eMarketing

Indien u er voor kiest om uw product of dienst (tevens) aan te bieden via het Internet, ook dan kunt u gebruik maken van de expertise die dpConcepts heeft op het gebied van eMarketing.

eMarketing staat voor een strategie die er voor zorgdraagt dat u zich onderscheidt van uw concurrenten, gebruikmakend van de vele reclamekanalen en mogelijkheden die het Internet biedt.

De definitie van uw doelgroep is hierbij cruciaal. U kunt er voor kiezen om te adverteren voor een breed publiek. Dit is echter niet alleen kostbaar, het rendement is ook nog eens laag. Elke doelgroep heeft zijn eigen gemeenschappelijke interesses. Op basis van deze interesses brengt dpConcepts voor u in kaart waar uw doelgroep zich 'ophoudt' op het Internet. Het gericht adverteren op deze sites is veelal van een hoog rendement.

 


dpConcepts          

Bedrijfsgegevens

dpConcepts is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam, onder nummer 34236199. 

 

Algemene Voorwaarden   Disclaimer  Copyright  2005 dpConcepts